Alătură-te EchipeiSănătate & SiguranțăTermeni şi CondițiiContactENFRGRITRU

Informații Companie

Experiență

GT Ground Engineering & Construction Services este o firmă de inginerie geotehnică și construcții cunoscută pentru experiența sa în îmbunătățirea terenului și fundații. Suntem încântați să participăm în calitate de contractor general sau subcontractor la construcția structurilor pentru care pământul reprezintă o componentă majoră, precum parcările subterane, bazine, rezervoare și silozuri, sisteme de canalizare, structurile portuare și stabilitatea taluzurilor.

Sediul nostru social este în București, România. De asemenea, avem birouri și în Atena, Grecia. Firma noastră își desfășoară activitatea atât ca firmă independentă, cât și ca asociat cu alte firme. De fapt, partenerii noștri sunt unii dintre cei mai mari antreprenori generali și dezvoltatori din Europa.

Capacitățile noastre includ, dar nu se limitează la: compactarea dinamică și înlocuirea dinamică, coloane rigide, injectare solidă, micropiloți, drenuri verticale și preîncărcare și „jet grouting”. Aceste tehnologii reprezintă alternative inginerești competitive ale soluțiilor tradiționale, precum piloții cu diametre mari, radiere și excavații de dimensiuni mari. Capacitățile noastre includ și construcția de pereți mulați, piloți CFA și tuneluri împinse. Tehnologiile noastre oferă soluții destinate infrastructurii pentru transport precum și pentru proiecte comerciale, rezidențiale, și construcții portuare.

Grupul nostru de ingineri este responsabil cu furnizarea soluțiilor inginerești ce îndeplinesc cerințele proiectului. Grupul nostru de constructori oferă soluții de execuție pe șantier folosind echipamente de construcții de ultimă generație.

Implicarea noastră în toate aspectele legate de proiect precum și toate proiectele realizate cu profesionalism pe teritoriul a trei continente vă conferă certitudinea că implementarea proiectului dumneavoastră va fi făcută cu succes, la timp și în buget.

Certificări

Valori cheie

Scopul nostru principal este să realizăm soluții sustenabile în siguranță și la timp, nedepășind bugetul propus în prealabil. Know-how-ul și relațiile profesionale armonioase cu toate părțile implicate duc la rezultate considerabile în toate proiectele noastre. Drept urmare, suntem întotdeauna capabili să atingem obiectivele proiectului, care includ finalizarea la timp a fiecărui proiect în cadrul bugetului alocat.

Alte obiective includ promovarea noilor tehnologii. Acest lucru este realizat prin oferirea de oportunități de dezvoltare profesională continuă pentru toți angajații noștri, atât tineri cât și ingineri cu experiență. Avem parteneriate strategice cu universități, organizații profesionale și experți internaționali în domeniul nostru profesional.

Compania depune, în mod constant, eforturi pentru a oferi servicii de calitate și a accelera activitățile sale; bazându-ne pe acestea, noi lucrăm în conformitate cu ISO9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS18001:2007. Mai mult, motto-ul nostru “Soluții sustenabile pentru îmbunătățirea terenului” încapsulează viziunea noastră pe termen lung referitoare la dezvoltarea durabilă a companiei și la clienții noștrii în combinație cu calitatea tehnică.

Apreciem integritatea și onestitatea și punem accent deosebit pe succesul clienților, colaboratorilor și angajaților noștri. Vrem să construim relații profesionale de durată.