Alătură-te EchipeiSănătate & SiguranțăTermeni şi CondițiiContactENFRGRITRU

Informații Generale

Ca urmare a dezvoltării urbane și a aglomerării de pe tot globul, disponibilitatea terenurilor bune de fundare este limitată. Chiar și terenurile de calitate inferioară sunt valoroase atât pentru proprietari cât și pentru dezvoltatori. Problema este că, pentru a construi pe terenuri de calitate inferioară este nevoie de soluții de inginerie specializate și de metode de construcție corespunzătoare.

Firma noastră se află în prima linie în ceea ce privește ingineria de specialitate și metodele de construcție. Suntem puternic implicați în construcția pe terenuri de calitate inferioară constând din terenuri predispuse la tasări mari și/sau colaps. În plus, oferim servicii de inginerie și construcție pentru fundații.

Tehnicile noastre inovatoare de îmbunătățire a terenului oferă alternative foarte atractive la soluțiile tradiționale precum piloți de diametru mare, excavare și înlocuire, și radiere groase. Există diferite tehnici de îmbunătățire a caracteristicilor terenurilor slabe pentru ca lucrările de construcție din aceste zone să fie posibile.

Alegerea celor mai bune tehnici depinde de particularitățile fiecărui proiect; încărcări, condiția terenului, durata proiectului și buget.

Experiența și expertiza noastră oferă soluții pentru structuri existente; clădiri, structuri subterane, inclusiv infrastructură pentru transport și structuri costiere. Firma noastră este implicată în următoarele patru sectoare:

  • Dezvoltare rezidențială
  • Dezvoltare comercială
  • Infrastructură pentru transport
  • Construcții costiere