Alătură-te EchipeiSănătate & SiguranțăTermeni şi CondițiiContactENFRGRITRU

Reabilitarea structurilor

Scopul oricărui proiect de reabilitare este de a extinde durata de viață a unei structuri existente. Acest lucru se realizează prin aplicarea unor tehnici care au ca scop să repare și să reabiliteze o structură îmbătrânită sau deteriorată și să controleze viitoarele deteriorări.

Cele mai multe proiecte de reabilitare au componente structurale și geotehnice. Reabilitarea structurală se concentrează pe actualizarea la cerințele curente a elementelor structurale și conexiunilor sau consolidarea lor, în timp ce reabilitarea geotehnică se axează pe consolidarea sistemului teren-structură. Acest lucru este realizat prin aplicarea unor tehnici speciale și tehnologii noi, cum ar fi subzidire, injectare solidă, beton torcretat, și micropiloți. Alegerea tehnicii sau tehnologiei adecvate pentru fiecare proiect se decide în urma unei analizări structurale și geotehnice aprofundate și teste efectuate de personalul nostru.

Firma noastră se află în fruntea acestor noi tehnologii în virtutea colaborării cu universități și organizații profesionale. Suntem dedicați servirii nevoilor de reabilitare a clienților noștri. Vă rugam să ne cereți o listă de proiecte de reabilitare finalizate.