Alătură-te EchipeiSănătate & SiguranțăTermeni şi CondițiiContactENFRGRITRU

Sănătate & Siguranţă

Cele mai înalte standarde de siguranţă pentru personalul nostru

Compania are drept obiectiv eradicarea accidentelor şi leziunilor din cadrul şantierelor noastre de construcţii. Obiectivul nostru constă în a menține numărul de zero accidente înregistrate, iar în acest scop depunem eforturi speciale în pregătirea angaţilor noştrii, urmărim cele mai bune practice şi suntem dotaţi cu cele mai moderne utlilaje de construcţii (acestea fiind dotate cu echipament de siguranţă).

Sănătatea şi siguranţa sunt principii care fac parte din mentalitatea nostră şi ghidează abordarea noastră la fiecare loc de muncă. Suntem coştienţi de faptul că sănătatea şi siguranţa sunt o continuă provocare într-o industrie care implică maşini grele, încărcări foarte mari precum şi lucrul la înălţime. În timp ce asigurăm atât siguranţa angajaţilor noştri cât şi pe a angajaţilor subcontractorilor noştri, împărtăşim, prin intermediul organizaţiilor profesionale, conferinţe, etc noutatile şi lecţiile învăţate în cadrul acestei industrii.

Este responsabilitatea noastră de a ne asigura că orice persoană care lucrează la GT GROUND ENGINEERING & CONSTRUCTION SERVICES se întoarce, la sfârşitul zilei de lucru, în siguranţă acasă. Ca parte a programului nostru de Siguranţă şi Sănătate, toţi angajaţii noştri beneficiează de instruire profesională, instruire acordată deasemenea şi subcontractorilor şi partenerilor noştri.

Managementul nostru e responsabil de prevenirea leziunilor şi bolilor la locul de muncă şi, prin aderarea la OHSAS 18001 Occupational Health and Safety Standards, a implementat cele mai riguroase procedee de sănătate şi siguranţă.

Compania se angajează:

  • Să depună eforturi pentru a menține numărul de zero accidente înregistrate;
  • Atunci când e necesar, să asigure măsuri de protecţie atât fizice cât şi psihice;
  • Să instruiască toţi angjaţii să-şi desfăşoare practicile şi procedeele de lucru în condiţii de siguranţă;
  • Să efectueze regulat inspecţii de sănătate şi siguranţă pentru a găsi şi elimina condiţiile de muncă periculoase, control al sănătăţii şi să respecte toate cerinţele impuse de lege precum şi alte cerinţe specifice, impuse de clienţi;
  • Să asigure angajaţilor echipamentul necesar şi să-i instruiască pentru a-l folosi şi a-l îngriji;
  • Aplicarea normelor de siguranţă şi sănătate şi să ceară angajaţilor respectarea acestora, ca o condiţie a angajării;
  • Să investigheze incidente/accidente pentru a determina cauza şi pentru a lua măsuri de precauţie.